Whatsapp 670344447 info@montepiotortosa.cat

El nostre projecte de futur és fruit de la situació econòmica general del moment. L’entitat volia centrar el seu treball en proporcionar a l’associat un ram de cobertures diferenciadores de la competència i que nosaltres considerem essencials per al dia a dia.

Entenem que el nostre mutualiste es mereixedor d’unes cobertures acords amb els nostres temps.

Tenim la vostra fidelitat i volem oferir-vos una relació de serveis específics amb l’elaboració d’una guia de serveis, als quals podrà accedir pel simple fet de ser soci de la nostra entitat, i us reportarà importants descomptes en determinats serveis.

La targeta +montepio

Amb la presentació de la Targeta +MONTEPIO davant els comerços i entitats que apareixeran a la Guia de Serveis, el soci-montepio s’identificarà, i automàticament podrà gaudir dels descomptes corresponents. A la targeta figurarà el seu nom i DNI, i numero d’associat. Serà personal e intransferible.

El principal objectiu d’aquest descomptes estarà basat en el ram de la salut, una assignatura pendent del Montepio, que durant molts anys el soci ha estat sol·licitant.

Qui pot gaudir de la targeta?

Tots els mutualistes del Montepio de Conductors de Tortosa, des del primer dia d’alta, sempre i quan estiguin al corrent de pagament de la quota. (molt important: cap cost adicional a la quota)

També gaudiran de la targeta, previ el pagament de 10 euros anuals per despeses administratives, els fills menors d’edat dels socis, i la parella respectiva.

La importància de la salut

Assumir el cost d’una assegurança privada de salut suposa un gran esforç econòmic. Utilitzar els serveis privats mèdics també resulta car. Per altra banda, no hem d’oblidar que, afortunadament, en aquest país gaudim d’una seguretat social gratuïta de molta qualitat, però que malauradament té l’inconvenient de llargues llistes d’espera, i exclusió de determinades especialitats, com poden ser, l’odontologia, podologia…

Tot plegat ha suposat un temps de reflexió per l’entitat i hem escoltat les necessitats i demanda del mutualiste, per tal d’arribar a la gestació d’aquesta Guia de Serveis.

Entitats i comerços de la guia

Alomar Centre Diagnosi Imatge

Clinica Terres de l’Ebre

Cottet

Cuida’ns

Ebreclinic

Farmacia Segarra

Gaes

InNovadent

Ocines – Roquetes

Aqua Roquetes

Iveco – Garcid

Autoescola Monteso

Flors Monica

L’Abella d’Or

Isma Colors

Turch – Control de plagues

Planxisteria Martin

Planxisteria Ignasi

Llibreria Viladrich

Ralarsa

Ortopedia Rambla

MésQueMobil

Oficomplet

Taller de pintura SAGA

Glass Drive

ARS Cortinatges

La pelu d’Eva

TdE – Terres de l’Ebre Taxi

Instituts Odontologics

Residencia Sant Miquel 

Suma't a la Guia de Serveis

Vols ser un centre col·laborador de +Montepio? La guia de Serveis està oberta a tots aquells establiments, comerços o entitats que considerin que poden oferir els seus avantatges als socis del Montepio